keskiviikko, 9. tammikuu 2013

Satusivelin; Varjoja



En todellakaan saa kuvia enää bloggeriin, niin että nyt ollaan vuodatuksessa.
Tässäpä olisi varjoinen tilkkupeitto. En tiedä huolisinko tällaista, vähän ankean värinen, mutta tällainen siitä tuli.

sunnuntai, 6. tammikuu 2013

Aamukampa: TALVISYDÄNNÄ






Bloggeriin ei vissiin enää mennyt kuvia, tai sitten se muuttui mykäksi. Niin että yritänpä mitä tämä vuodatus nyt sanoisi.
Mulla muutenkin kone renttuilee, vissiin se on täynnä viruksia. En osaa tehdä sille mitään muuta kuin että täytyy viedä johonkin liikkeeseen tai ostaa läppäri ja aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä.





Pihamaalla tallustelee ehkä outo elukka, ei nämä ihan kissan jäljetkään ole. Ne ovat noin 4 cm läpimitaltaan. Ovatko kärpän jäljiksi suuret?







keskiviikko, 10. lokakuu 2012

sanasäpinää



Anteeksi, laitoin sanavarmennuksen, kun oli tullut sata roskapostia käyttämättömään blogiin. Poistin ne ja samalla muidenkin vastaukset, mutta eihän siellä ollut kuviakaan, joten mitä niistä!!
En ole keksinyt vielä tälle käyttöä, jos koskaan, pidän vain huvikseni.  Hyvää syksyn jatkoa!!

perjantai, 10. elokuu 2012

Uusi osoite

Vau!! Nyt tänne voi jo laittaa kuvan!!   Uusi osoitteeni on  http://tuulennontupa.blogspot.fi/
Mutta en aio lopettaa tätäkään.  Saa  nähdä mitä keksin. Mutta käykää ihmeessa katsomassa Tuulennon tupaa blogspotissa!!




 

perjantai, 27. heinäkuu 2012

Hei kaikki blogiystävät

Kuten kaikki olemme huomanneet, Vuodatus on ollut romahtaneena pitkän aikaa. Niinpä siirryin bloggerin leiriin ja siellä on Tuulennon tupa, samanlainen kuin ennenkin. Minulla on ollut teitä ikävä, joten tulkaapa luokseni uudestaan. Osoitteeni on  http://tuulennontupa.blogspot.fi/ TERVETULOA!!