Sain Floralta tämän hauskan haasteen.


  

Kiitä sitä ,jolta sait tunnuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
Laita linkki, keneltä sait tunnuksen.
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi,
mitä muut ei vielä tiedä.
Anna tunnustus seitsemälle.
Linkitä nämä blogissasi.
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

No niin, aloitan:

1.Olen ensinnäkin iltavirkku. Aamut olivat varsinkin nuorena takkuista heräämistä. Muistan, että kun herätyskello soi, enkä heti jaksanut nousta, yritin torkkua  pää käden varaan nostettuna. Järkeilin, että jos nukahdan, se putoaa alas ja herään.

2.Toinen juttu on, että vaikka olenkin touhukas ja harrastan  ja puuhaan kaikenlaista, en ole puuhissani täydellisyyden tavoittelija enkä pikkutarkka vaan enempi huithapeli, eli jossakin kohti päätän, että tämä kelpaa minulle.

3.Tärkein asia on perhe ja lapset. Ei vielä ole lapsenlapsia, mutta odotan ja toivon heitä.

4.Rahan keruu ei ole tärkeää, eikä hienot autot, talot ja tavarat. En seuraa muotia, en omista hionoja vaatteita eikä autonikaan ole uusi vaan miltei museotavaraa. Niin kauan kuin se kulkee, se kelpaa.

5.En ole siivoaja enkä ruuanlaittaja, vaan sen verran teen näitä juttuja kuin on tarpeen, että pysyy hengissä tai puhtaissa vaatteissa.

6.Mielenkiinto suuntautuu kodin seinien ulkopuolelle, puutarhaan, mehiläisiin, remontointiin jne. Mutta tämänhän te jo tiedätte.

7.Elämänkatsomukseni on mietiskelevä. Miten maapallo selviytyy ihmisen piittaamattomuudesta ja tyhmyydestä, miten luonto kärsii samasta syystä. Voidaanko jotain vielä tehdä? Mitä minä voin tehdä, voinko vaikuttaa?  Oma matkani, päämääräni?

Siinäpä riittäisi paljon pohdittavaa, mutta jätetään se tällä kertaa.

 En haasta ketään erityisesti, vaan napatkaa haaste täältä ja kertokaa itsestänne 7asiaa, jota emme vielä tiedä.