Sain Pappilan mummon blogista näin kauniin tunnustuksen. Kiitos!!

Siihen liittyy muutamia kysymyksiä, joihin yritän jotain vastata, vaikka osa on vaikeitakin.

- Lempiruoka? Tuo on niitä vaikeita. Nykyään yritän olla karppauslinjalla, eikä ruoka ole kovin hyvää. Nautin sellaisesta ruuasta, joka on hyvin tehty ja jonkun muun tekemää kuin minun. Vaikka ravintolassa.

- Lempimakeinen? Tämä on helppo juttu, tietysti salmiakki ja suklaa. Näitäkään en syö montakaan kertaa vuodessa, mutta joskus himo iskee.

- Lempiluettava? Enimmäkseen luen dekkareita. Luin vasta Hannu Väisäsen Pappilan apupadan ja nautin siitä hykerrellen ilosta. En tiennytkään Hannun olevan niin humoristi.

- Mieluisin tapa tehdä käsitöitä? Hm, käsitöitä? Syksyisin minua alkaa kudotuttaan, mutta nykyään perheellä on tarpeeksi sukkia, kuulemma. Mutta jos kudon, niin TV:n ääressä. Onko tuolien entisöinti käsityötä?

- Lempielokuva? Taas tuli vaikea kysymys. TOSI harvoin pääsen elokuviin, tyttäreni ovat vieneet minut katsomaan Harry Potterit. Mutta kerronpa mitä vastasin 14-vuotiaana päiväkirjan kysymykseen samasta aiheesta: "Paras elokuva mitä tiedän, ovat Sissi-elokuvat. En ole niitä itse nähnyt."

Että silleen!  Kiitos vielä Pappilan mummolle tunnustuksesta, ja tätähän olikin hauska tehdä.

En tiedä ketkä ovat tämän tunnustuksen jo saaneet, mutta laitanpa sen Katinkalle!