Sain tämän hauskan haasteen Mailalta ja näin se menee:

1.Koska aloitit blogin?
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin nähden?
4. Miksi aloitit pitämään blogia?
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
6. Lähetä haaste 5:lle blogilaiselle eteenpäin. 

1. Tämä kysymys on helppo, toissapäivänä tarkistin asian ja huomasin, että olen pitänyt blogia tasan kaksi vuotta. Siis 31.3.09.

2. Blogia aloittaessa ei aina arvaa millainen siitä tulee. Huomaan kuitenkin ennakoineeni sitä aika hyvin, kun kirjoitin esittelyssä että puuhailen kaikenlaista. Sitä puuhailua kirjoitan valokuvien kera.

3. Kyllä tämä on erilainen sen suhteen, että puuhasteluni on vähän toisenlaista kuin muilla. Enemmän sellaista ryskähommaa, kuten mehiäisten hoitoa, remonttia, kivien kantelua, vanhojen romujen korjaamista kuin kaunista näperrystä.Kyllä luultavasti pysytyisin siihen kauniiseenkin, mutta en tunne tarvitsevani sitä. Mutta hauskaa pitää olla!!!

4. Ystäväni Zilga oli aloittanut aikaisemmin ja houkutteli ja pakotti minut aloittamaan. Hän myös neuvoi kaikki konstit ja teki minulle bannerit. Ja on edelleenkin minun konsulttini.

5. En oikein tiedä. Joskus ihailen toisten kauniita ja harkittuja sivuja. Tai hienoja valokuvia. Tai kivoja kertomuksia. Mutta loppujen lopuksi blogi on omani ja itseni näköinen, enkä tee tätä kenenkään  muun mieliksi kuin itseni. Toivon kuitenkin, että joku pitäisi tällaisestakin vähän karheammasta jutusta.

5. Laitan tämän eteenpäin Floralle ja Tarutikille, jos he eivät vielä ole saaneet.