Lili on nyt 3 kuukauden ja kasvaa hurjaa vauhtia. Varsinkin jalat. Ja ruoka menee massuun pikavauhtia, hyvä että ehdin ottaa kuvan. Olemme myös pitäneet koulutunteja ja ne on Lilista hauskoja. Hän osaa istua ja mennä makuulle ja antaa tassua. Uusi asia on sana:IRTI. Mutta ei se ole vaikea kun Lili tietää, että emännällä on kourassa napsuja. Mutta tärkeintä on tietenkin sana TÄNNE. Sitä harjoitellaan koko ajan. Sellainenkin sana on kuin EI, mutta kyllä Lili senkin ymmärtää.

Lili on luonteeltaan ärimmäisen utelias. Ihan joka paikkaan on katsottava mihin yltää, ja sitten hampailla kokeiltava mikä se jännä tavara on. Ehkä hän haluaisi oppia lukemaan, koska pari kirjaa on "luettu". Mutta hauskinta on tietenkin kerätä aarteita. Niistä tärkeimmät ovat kengät, sukat, lapaset ja lakit. Ne hän kerää turvapaikkaan. Jos jonkun on äkkiä mentävä ulos, hänellä on ehkä toisessa jalassaan kumppari ja toisessa lenkkari. Kun Lilillä on niitä piiloja.

Koska Lili on villakoira, hänen esi-isissään on tietenkin lukuisa joukko sirkuskoiria. Niinpä hänkin tanssii kahdella jalalla ja hyppii ja tekee ilmassa kiepin. Olisiko koirille luistimia, hän voisi ollakin jääprinsessa. Mutta koska hän on vielä pieni ja ulkona on ollut koko kuukauden pakkasta, meidän Lili yhä pissaa ja kakkaa useimmiten lehdelle. Jospa se siitä.