TÖTTÖRÖÖ!  Juhlapäivä on koittanut! Aloitin vuosi sitten tämän blogin pidon ystäväni Zilgan painostuksesta! Kiitos vain siitä. Paljon on tapahtunut tämän vuoden aikana ja valokuvia on tullut otettua ja olen oppinut vähän kuvan käsittelyäkin. Se on ollut hauskaa.

Suureksi yllätykseksi täällä on käynyt paljon lukijoita, KIITOS TEILLE IHANAT IHMISET! Ja monia ihania blogeja olen löytänyt mieluisaksi luettavaksi ja katsottavaksi.

Aloitin entisöintijutulla ja sellainen on tämän päivän erikoisuus.

Tämän tuolin ostin kirpparilta. Ajattelin, että teen siitä tuolin Majalaan.

Ensin on purettava kaikki pois. Tässä näyttää olevan jo uudet jouset laitettuina kiristettyjen rautalankojen päälle.

Jousien sitominen on vähän vaikeampaa, mutta onnistuu ohjeiden avulla. Joka langan paikka on määrätty, samoin solmut.

Täytteenä käytetään perinteisiä menetelmiä, tässä on meriheinää (joka on muistaakseni palmun lehviä), ja meriheinä ommellaan kiinni.

No nyt on jo selkänojakin topattu. Liinakankaan alla on flokkivanua. Sitä laitetaan vielä selkänojaan ja liinakangas päälle. Vielä näiden päälle laitetaan dacronvanua ja sitten..

pääseekin laittamaan päällyskangasta. Halusin villakankaan ja löysinkin kivan värisen. Kuva valehtelee aika paljon, kangas on oikeasti havunvihreää. Piirikaveri teki vielä kierrätysvärkeistä minulle tähän tuoliin kuuluvan jalkajakkaran, jota parhaillaan työstän. Eipä sitten muuta kuin odottelen lumen sulamista, että pääsen viemään laitokset Majalaan.

KIITOS TEILLE VIELÄ BLOGIYSTÄVÄT HAUSKASTA VUODESTA!!